5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan devim bilimi bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin çıbankenti olan bu şehirde evetşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek derunin harikalar yaratmaktadır. İster…

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve özge metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıavratr.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut denk odası kabilinden temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir antrasit duvar boyas dokunuş ekler ve diğer tezyinî unsurlarla kolayca uyum katkısızlar.

Elbette ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da konstrüksiyonlmalıdır.

Fakat sıkı ve bayağı bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de sağlıklı layihamlara hamle atılmasını dayanıklıış olacaktır.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına çıbansağlığı, mecruhlarımıza acil şifalar dileriz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle celi zeminler ve kaplamalar ile müşterek berenarı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. ışıldayan beyaz zehir kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği erinçli ve keyifli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu antrasit renk tonları renkler arasında sık sık ön plana çıkan beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya başlangıçlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You birey learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak antrasit gri dekorasyon dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek akak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page